ua en ru

У Миколаєві БТР зіткнувся з легковиком

У Миколаєві БТР зіткнувся з легковиком Фото: ДТП (torange.biz)

Бронетранспортер в'їхав у автомобіль на перехресті

У Миколаєві армійський бронетранспортер зіткнувся з легковим автомобілем марки "Шкода". Про це повідомляє місцевий портал Novosti-N.

Повідомляється, що ДТП сталося на перетині вулиць Пушкінської та Великої Морської. Škoda Fabia зупинилася на червоний сигнал світлофора в крайньому лівому ряду для повороту. У цей момент ззаду в легковик в'їхав БТР.

В результаті ДТП ніхто не постраждав, легковик отримала механічні пошкодження. Після інциденту бронетранспортер не зупинився і поїхав.

Представники військової автоінспекції, які прибули на місце події, повідомили, що в аварії винен водій "Шкоди". Він вклинився в колону військової техніки, що заборонено правилами. У момент аварії рух на перехресті регулював військовий регулювальник, який показував поворот наліво. В цих умовах водій "Шкоди" повинен був підкорятися сигналами регулювальника, а не світлофора, відзначили інспектори.

altaltalt

Фото: ДТП в Миколаєві (novosti-n.org)

Нагадаємо, сьогодні вранці в Запоріжжі легковий автомобіль врізався у вантажівку, в результаті чого двоє людей загинули, ще троє госпіталізовані.