ua en ru

У Миколаєві сталася стрілянина, є жертви

У Миколаєві сталася стрілянина, є жертви Фото: поліція відкрила справу за фактом стрілянини в Миколаєві

Постраждалим надана медична допомога на місці події

У Миколаєві сталася стрілянина, в ході якої були поранені дві людини. Про це повідомляє управління Національної поліції в Миколаївській області.

"Близько 14:00 20 листопада 2016 року в поліцію надійшло повідомлення, що на ринку, розташованому по вул. Троїцька в Інгульському районі Миколаєва, невідомий чоловік, застосувавши зброю, наніс травматичні кульові поранення живота та плеча оточуючим", - сказано в повідомленні.

Так, того, хто стріляв, затримали охоронці ринку. За словами учасників конфлікту, у власника одного з торгових кіосків виник конфлікт з правопорушником у зв'язку з несплатою тим давнього грошового боргу. Боржник підкріпив свою позицію пострілами зі зброї і покинув територію ринку.

"Власник магазину звернувся до охоронців, щоб вони допомогли затримати боржника. Чоловіки наздогнали втікача, спробували його зупинити, але той почав пручатися, а коли між учасниками конфлікту почалася бійка, злочинець дістав зброю і вистрілив у напрямку охоронців. Присутні змогли обеззброїти правопорушника і викликали поліцію", - відзначили в прес-службі.

Постраждалим надана медична допомога на місці події.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). 35-річному чоловіку, що стріляв, оголошено про підозру і затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

За результатами медичного огляду, затриманий не перебував у стані сп'яніння.

Нагадаємо, в Києві на бульварі Лепсе сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода за гонитвою і стріляниною.