ua en ru

У Нігерії вбито одного з викрадених громадян Британії

У Нігерії вбито одного з викрадених громадян Британії Фото: прапор Великобританії (pixabay/comterimakasih0)

Три інших британця були звільнені

В Нігерії був убито одного з викрадених три тижні тому громадян Великобританії ще троє звільнені. Про це повідомляє Reuters, посилаючись на інформацію британського міністерства закордонних справ (МЗС).

"Британець, викрадений в Нігерії минулого місяця, був убитий незважаючи на те, що 3 інших звільнили після проведених переговорів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, 4 британця були взяті в заручники 3 тижні тому, і хоча британська Верховна комісія за сприяння нігерійської влади забезпечила звільнення трьох з них, Йен Сквайр був убитий.

"Ми підтримуємо сім'ї чотирьох британців, які були викрадені 13 жовтня у Нігерії, один з яких був убитий", - заявили в МЗС.

У міністерстві додали, що не можуть повідомити додаткових подробиць через продовження розслідування нігерійськими владою

Крім того, у заяві членів сімей загиблого Сквайра і інших заручників Алани Карсон, Девіда Донована і Ширлі Донована говорилося, що останні три тижні були дуже травматичними для родичів та друзів тих, хто був залучений.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в штаті Дельта (Нігерія) були викрадені 4 громадянина Британії. Відзначається, що викрадені громадяни Британії є місіонерами, які надають безкоштовні медичні послуги.