ua en ru

Інвестиції Nestle у виробництво стіків на львівській фабриці "Світоч" склали 20 млн грн.

Nestle почало виробництво стіків "Нескафе три в одному" на львівській фабриці "Світоч". Про це на відкритті лінії з виробництва стіків повідомив директор з корпоративних питань Nestle в Україні і Молдові Геннадій Радченко, передає кореспондент РБК-Україна.

За його словами, нову лінію було змонтовано в рекордні терміни - 36 тижнів. Інвестиції компанії в даний проект склали 20 млн грн. Він повідомив, що високий рівень автоматизації виробничого процесу дозволяє звести до мінімуму використання людського ресурсу. На новій лінії працює всього 20 осіб. За його словами, на фабриці випускатиметься три найменування кавових продуктів "Нескафе три в одному турбо", "Нескафе три в одному оріджінал" і "Нескафе три в одному крімі".

Він також повідомив, що контракти на постачання упаковки для стіків підписані з компанією "Укрпластик", Жидачевським картонно-паперовим комбінатом і компанією "Укрпол". Цукровий пісок і сухі вершки також поставлятимуться українськими підприємствами. Він відмовився уточнити потужність лінії, сказавши тільки, що вона значно більше, ніж 150 млн стіків на рік.