ua en ru

У Закарпатській області сталася стрілянина, введений план "Сирена"

У Закарпатській області сталася стрілянина, введений план "Сирена" Фото: на Закарпатті невідомий стріляв в місцевого мешканця

На місці злочину вилучено 4 металеві гільзи калібру 7,62 мм

На Закарпатті біля Рахова невідомий декілька разів вистрілив в місцевого мешканця, від чого той помер у лікарні. В області введено план перехоплення "Сирена", повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області у Facebook.

Як повідомив виконувач обов`язків керівника Тячівської місцевої прокуратури Віктор Кузан, попередньо встановлено, що 22.02.2017 близько 22:30 на автомобільній стоянці біля ресторану "Колиба" в селі Ділове Рахівського району невідома особа з використанням невстановленої вогнепальної зброї здійснила декілька пострілів у мешканця Рахова, коли останній знаходився поруч з власним автомобілем.

"Унаслідок здійснених пострілів закарпатець отримав три наскрізні кульові вогнепальні поранення і під час транспортування до Рахівської районної лікарні помер у кареті швидкої медичної допомоги від отриманих вогнепальних поранень та масивної крововтрати", - зазначають в прокуратурі.

Повідомляють, що огляд місця події проведено із застосуванням фотозйомки та з використанням службового собаки. У ході огляду місця події з території автомобільної стоянки вилучено кулю від нарізної вогнепальної зброї та 4 металеві гільзи калібру 7,62 мм.

Кузан зазначив, що з метою затримання зловмисника на території області введено в дію план "Сирена".

Слідчим відділенням Рахівського відділення поліції Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України - умисне вбивство.

З метою розкриття вбивства з вогнепальної зброї закарпатця на території області введено в дію план «Сирена» - виконувач ...

Опубліковано Прокуратура Закарпатської області 23 лютого 2017 р.

Нагадаємо, на Закарпатті СБУ зупинила фіктивну легалізацію громадян РФ в Україні.