ua en ru

Невідомий відкрив стрілянину в Стокгольмі, є загиблий і потерпілий

Невідомий відкрив стрілянину в Стокгольмі, є загиблий і потерпілий Фото: автомобіль шведської поліції (wikipedia.org)

Поліція шукає підозрюваного на авто Toyota, замаскованого і озброєного

Невідомий відкрив стрілянину на півдні Стокгольма (Швеція) по людях, поранивши двох чоловік. Про це повідомляє Svenska Dagbladet.

"Двоє чоловіків були розстріляні на південь від Стокгольма у вівторок вдень, і один з них 20-річного віку помер від отриманих травм. В даний час поліція опитує очевидців, проте поки ніхто не був заарештований", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, поліція отримала повідомлення очевидців про стрілянину в районі площі Остберг о15:02 за місцевим часом.

"Один з постраждалих помер, його родичі вже проінформовані про це", - заявила прес-секретар президента Стокгольмської поліції Аса Валлентин.

За її словами, у іншого постраждалого небезпечні для життя травми відсутні. Крім того, кілька людей були доставлені у відділок для допиту, проте нікого не затримали.

Згідно з місцевими ЗМІ, поліція шукає підозрюваного злочинця, замаскованого і озброєного. Чоловік поїхав на білій Toyota. Поліція наразі не коментує дану інформацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у столиці Швеції Стокгольмі літня жінка на автомобілі врізалася в пішоходів, в результаті чого постраждали три людини.