ua en ru

Невідомі здійснили два напади на кандидата у нардепи по округу №97 Кравця

Невідомі 20 та 23 жовтня 2012 р. здійснили два замахи на кандидата у народні депутати у виборчому окрузі №97 (Київська область) Юрія Кравця, повідомляє довірена особа кандидата.

23 жовтня о 22:00, коли Кравець виходив зі своєї приймальні правозахисної групи "Варта", на нього та на його помічника В'ячеслава Авраменка було скоєно напад. Здійснили напад двоє невідомих. Один з них наніс удар у скроню Кравцю, інший в цей час використав перцевий газ. Відбившись персональним комп'ютером, Кравець вибіг до освітленого місця біля магазину. Нападники переслідували його, але побачивши охоронця магазину, зникли у невідомому напрямку. Виїхавши на місце події, працівники міліції оперативно провели слідчі дії, внаслідок яких було затримано двох підозрюваних.

20 жовтня на чернігівській трасі між смт. Калита та с. Семиполки, повертаючись із зустрічі з виборцями, Кравець потрапив в аварію. На зустрічну смугу "вискочила" вантажівка "Газон". Як наслідок, сильно постраждали авто агітаторів та кандидата у нардепи Кравця, жертв немає.

Читайте також: У Кіровограді побили екс-мера міста, нардепа Кальченко