ua en ru

Невідомі побили і пограбували депутата Херсонської облради

Невідомі побили і пограбували депутата Херсонської облради Фото: МВС

Три грабіжника побили і залишили зв'язаними у підвалі будинку депутата і його сина

Троє невідомих у ніч на 3 листопада увірвалися в будинок депутата Херсонської обласної ради, побили його з сином і пограбували будинок. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Херсонській області.

"Зловмисники вчинили напад на депутата Херсонської обласної ради. 60-річний потерпілий розповів правоохоронцям, що вночі в їх будинок увірвалися троє невідомих. Зловмисники погрожували йому та його 25-річному синові ножами і предметом, схожим на пістолет. Нападники сильно побили чоловіків, вимагаючи віддати гроші та ювелірні вироби", - йдеться в повідомленні.

Грабіжники забрали гроші та прикраси, зв'язали депутата з сином, замкнули в підвалі власного будинку і зникли в невідомому напрямку. Потерпілий розбив знайдену в підвалі скляну банку і зумів розрізати скотч, яким були зв'язані руки. Після цього чоловік подзвонив родичам по заздалегідь припрятанному мобільному телефону і покликав на допомогу.

Родичі викликали міліцію, на місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України "Розбій". Проводяться необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії для встановлення особи зловмисників.

Нагадаємо, вчора, 3 листопада, в Сумах невідомі підпалили автомобіль новообраного депутата міської ради.