ua en ru

Нерухомість Канади: інвестиції в майбутнє вашої родини

Канада - одна з найбільш інвестиційно-привабливих країн у світі, так вважають багато міжнародні експерти. Країна з величезним потенціалом, де в бізнесі можна дійти до реального досконалості: динамічно-розвивається економіка, одна з найбільш стабільних банківських систем серед країн "Великої вісімки", привабливий інвестиційний клімат для іноземних інвесторів.

За відносно короткий період у 300 з гаком років держава пройшла шлях становлення від колонії Франції та Англії, створеної як місце видобутку природних ресурсів, до однієї з найбільших економік світу, і другий за площею країни на планеті, яку змогла випередити тільки Росія. Протягом кількох років поспіль Канада визнана країною з найкращими умовами для життя за сукупністю багатьох факторів в світі. Показники системи освіти країни перевищують рівень Японії, в якій, як відомо, вища освіта є обов'язковою. Тривалість життя канадців у порівнянні з росіянами, українцями, білорусами і американцями, є найбільшою в світі, що є наслідком спокійного і здорового способу життя в місцях з прекрасною екологією.

Високі економічні показники, незаймана природа, великі вільні території привертають в країну безліч мігрантів з усього світу. Щорічно до Канади прибувають десятки тисяч вихідців з інших країн (Великобританії, Португалії, Франції, США, Бразилії, Іспанії, Італії, Росії, України, Білорусі і мн.ін), які є висококваліфікованими фахівцями у різних галузях. Викладені фактори роблять одні з найбільш важливих аспектів економіки країни - ринок нерухомості, одним з найстабільніших у світі.

Фахівці розділів «Новини нерухомості» і «Новини Канади» економічного видання «Біржовий лідер» з'ясовували особливості ринку нерухомості країни, а також перспективи подальшого його розвитку.

1. Нерухомість Канади. Апартаменти у Ванкувері (Vancouver) - 300 тисяч доларів. Загальна площа 120 кв. м. Об'єкт у висотній будівлі. Розташована в самому центрі міста. Кілька хвилин пішки і ви на метро, скайтрэйн. Магазини,торговий центр і красивий парк поруч. Величина орендної плати за апартамент залежить від його розміру, якості будинку і району. Наприклад, вартість ренти за 2-bedroom може варіюватися від 900 до 1300 і більше канадських доларів в місяць. Як правило, вартість оренди кондомініуму як висококласного житла, варто більше і становить 1300-1800 канадських доларів в місяць.

2. - вілла в Онтаріо, Торонто - вартість 2 150 000 євро, загальна площа 971 кв. м. П'ять спальних кімнат, п'ять окремих ванних кімнат.
Відмінною рисою населених пунктів Канади вважається їх розмір. Сама назва країни на місцевому діалекті означає «село». За місцевими мірками місто зі 100-тисячным населенням вважається великим. Міст, які перевищують мільйонний показник всього п'ять, це Торонто, Ванкувер, Монреаль, Калгарі та Оттава.