ua en ru

Нацполіція не надає інформацію про ДТП в Києві, в якому постраждали дві людини

Нацполіція не надає інформацію про ДТП в Києві, в якому постраждали дві людини Фото: ДТП на Голосіївському проспекті в Києві

У жовтні за фактом ДТП поліція порушила кримінальну справу

Національна поліція не надає інформацію по розслідуванню ДТП, яке сталося 29 вересня на Голосіївському проспекті у Києві, у результаті якого потерпілі отримали тяжкі ушкодження. РБК-Україна повідомили про порушення кримінального провадження в жовтні, проте інформацію про хід досудового слідства не надано.

"Після оцінки зібраних доказів, у разі, якщо дії водія будуть знаходитися в прямому причинному-наслідковому зв'язку, останньому буде висунуто підозру у вчиненні кримінального злочину і прийнято процесуальне рішення в розумні строки", - повідомили в прес-службі Національної поліції ще в жовтні.

Проте в Національній поліції поки не надали останню встановлену інформацію по вказаному кримінальному виробництву.

"На даному етапі досудового розслідування обтяжуючих або пом'якшуючих обставин учасників вказаної дорожньо-транспортної пригоди не встановлено", - відзначили в прес-службі, додавши, що "на даному етапі досудового розслідування спроб учасників дорожньо-транспортної пригоди вплинути на хід досудового розслідування не було".

"Досудове розслідування у кримінальному провадженні проводиться групою слідчих відділу розслідування злочинів у сфері транспорту", - сказано в повідомленні.

РБК-Україна готові опублікувати останні відомості досудового розслідування, у відношенні яких був відправлений інформаційний запит.

Нагадаємо, ДТП сталося 29 вересня на Голосіївському проспекті. Водій Гуржий А. В. скоїв наїзд на пішоходів Пастушенко К. А. і Казюбу Р. О., які були госпіталізовані після отриманих травм. Відомості про вказану подію було внесено до ЄРДР. РБК-Україна стежить за ходом досудового розслідування.