ua en ru

У Нацполіції розповіли подробиці розстрілу чоловіка в Києві

У Нацполіції розповіли подробиці розстрілу чоловіка в Києві Фото: поліція (РБК-Україна)

На місці інциденту знайшли гільзи калібру 5,45 мм і автоматичну зброю системи "Калашникова"

В Національній поліції Києва розповіли подробиці розстрілу чоловіка в столиці, який стався вчора ввечері біля одного з торгових центрів. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в Facebook.

"На місці інциденту правоохоронці вилучили гільзи калібру 5,45 мм автоматичну зброю системи "Калашникова", пристрій невстановленої марки для відстрілу гумових куль та інші речові докази", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, поліція опитала свідків, очевидців, зібравши у них пояснення та показання.

"Встановлено, що потерпілий - це уродженець Російської Федерації, 1964 року народження. Попередньо відомо, що підозрюваних було двоє. Після вбивства вони втекли з місця на автомобілі", - заявив глава Головного управління Нацполіції в м. Києві Андрій Крищенко.

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань Деснянського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Києві розшукують підозрюваних, які з автоматичної зброї вбили чоловіка (ФОТО, ВІДЕО) Подія сталася вчора близько 22:30 у Деснянському районі столиці по вулиці Гната Хоткевича. Наразі відпрацьовуються всі версії та мотиви цього тяжкого злочину, а також триває комплекс заходів, спрямованих на затримання зловмисників. Правоохоронці отримали повідомлення, що біля торгівельного центру на автостоянці чути постріли і є вбитий чоловік. На місце пригоди негайно прибула слідчо-оперативна група районного та Головного управлінь поліції. Оглянувши територію, правоохоронці вилучили звідти гільзи калібру 5,45 мм, автоматичну зброю системи "Калашникова", пристрій невстановленої марки для відстрілу гумовіх куль та інші речові докази. Поліція опитала свідків, очевидців, відібрала у них пояснення та покази. "Встановлено, що потерпілий - це громадянин Російської Федерації, 1964 року народження. Попередньо відомо, що підозрюваних було двоє. Після вбивства вони втекли з місця на автомобілі," - розповів начальник Головного управління Національної поліції у м. Києві Андрій Крищенко. Відомості про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань Деснянського управління поліції. Розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 15-ти років позбавлення волі. Відділ комунікації поліції Києва Відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=rr_kcbJcf5A

Опубліковано Поліція Києва 20 липня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 19 липня 2017 року, близько 22:30 в Деснянському районі столиці по вулиці Гната Хоткевича біля одного з торгових центрів сталася стрілянина, в результаті чого загинув чоловік.