ua en ru

Нардепи від Партії регіонів зламали базу даних у комп'ютері голови Київського адмінсуду, - БЮТ.

Народні депутати від Партії регіонів Валерій Бондик та Юрій Мірошниченко проникли сьогодні до кабінету голови Київського апеляційного адміністративного суду (КААС) Анатолія Денисова і зламали базу даних у його комп'ютері. Про це повідомляє прес-служба Блоку Юлії Тимошенко.

"Напад було здійснено під керівництвом членів Партії регіонів Валерія Бондика та Юрія Мірошниченка. Народні депутати проникли до кабінету голови суду Анатолія Денисова і зламали базу даних у його комп'ютері," - сказано у заяві прес-служби БЮТ.

БЮТ звинувачує Партію регіонів у вчиненні тиску на КААС. "Саме сьогодні в Апеляційному адміністративному суді був призначений розгляд двох справ - позов прем'єр-міністра Юлії Тимошенко проти ЦВК щодо реєстрації грузинських спостерігачів, а також скарги Віктора Януковича про начебто незаконну агітацію", - сказано в заяві БЮТ.

Нагадаємо, А.Денисов повідомив, що сьогодні нардепи від Партії регіонів прибули вранці до суду та заблокували його роботу. Він уже звернувся до Вищої ради суддів із цього приводу та викликав наряд міліції. А.Денисов також повідомив, що до суду прибув нардеп від Партії регіонів Ельбрус Тедеєв. Представники БЮТ також їдуть до суду.