ua en ru

Нардепи від БПП і Радикальної партії побились під час засідання Ради

Нардепи від БПП і Радикальної партії побились під час засідання Ради Фото: нардепи від БПП і Радикальної партії побились під час засідання Ради

Нардепів вже за декілька секунд розняли їхні колеги

Сьогодні, 14 липня 2015 р., під час засідання Верховної Ради України сталась бійка між народним депутатом від "Блоку Петра Порошенка" (БПП) Іваном Мельничуком та його колегою від Радикальної партіі Ігорем Мосійчуком, передає кореспондент РБК-Україна.

Інцидент стався після виступу Мосійчука, під час якого голова фракції БПП Юрій Луценко звинуватив Радикальну партію у тому, що її представники не голосували за закон про національну поліцію. У відповідь на звинувачення Луценка Мосійчук порадив нардепові менше пити.

"За національну поліцію, Юрій Віталійович, ви згадайте, будь-ласка, в стенограмі, як ви закликали голосувати за кредити, а фракція Радикальної партії голосувала за закон про національну поліцію. Ви щось сплутали, з пам'яттю. Пийте менше", - заявив Мосійчук.

Після цих слів народний депутат від БПП Іван Мельничук кинувся до Мосійчука з кулаками, однак нардепів вже за декілька секунд розняли їхні колеги.

Нардепи від БПП і Радикальної партії побились під час засідання Ради

Фото: нардепи побилися під час засідання Ради

Нагадаємо, під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради, позафракційний народний депутат Володимир Парасюк намагався затіяти бійку з народним депутатом з групи "Партія "Відродження" Віктором Бондарем.