ua en ru

Нардеп від "Батьківщини" Ярема вдарив в обличчя співробітника ДАІ

Народний депутат України вдарив в обличчя співробітника Державної автоінспекції України при виконанні останнім своїх службових обов'язків. Про це РБК-Україна повідомила керівник прес-служби ГУ МВС України в Києві Ольга Білик.

"Шевченківським райвідділом міліції м. Києва проводиться перевірка за даним фактом. Інцидент стався в ніч з 24 на 25 грудня. Співробітники посту ДАІ зупинили три автомобіля і попросили пред'явити документи на вантаж, який вони перевозили. Один з водіїв пред'явив документи, інші двоє відмовилися. Тоді постові викликали групу для складання протоколу", - повідомила Білик.

За її словами, поки проходила перевірка, на місце подій підійшла група людей, серед яких був нардеп України. Між співробітниками ДАІ і групою людей зав'язалося протистояння, в ході якого нардеп вдарив інспектора ДАІ в обличчя.

Пізніше співробітник ДАІ повернувся в частину, написав рапорт за фактом інциденту, після чого вйому стало погано.

"На даний момент співробітник ДПС знаходиться в неврологічному відділенні, оцінюється ступінь отриманих ним ушкоджень. За даним фактом проводиться перевірка", - повідомила Білик.

При цьому, за словами джерела в столичному МВС, мова йде про народного депутата від ВО "Батьківщина" Віталія Ярему.