ua en ru

Нардеп Хлань вдарив депутата Каховської міськради палкою ковбаси

Нардеп Хлань вдарив депутата Каховської міськради палкою ковбаси Фото: Сергій Хлань

Депутат міськради подарував новообраному меру Каховки подарунок з натяком

Народний депутат України з фракції "Блок Петра Порошенко" Сергій Хлань сьогодні, 6 листопада, на сесії Каховської міської ради (Херсонська область) вдарив депутата від "Опозиційного блоку" Павла Філіпчука палкою ковбаси, передає місцеве видання "Херсонські вісті".

Депутат від "Оппоблока" Філіпчук вирішив привітати з обранням мером Каховки кандидата від "Блоку Петра Порошенко" Андрія Дяченка. Він подарував йому пакет, в якому була пляшка горілки, палиця ковбаси, консервний ключ та банку консервів з написом "Каховка".

Як повідомляє видання, тоді з-за столу президії, на який поставили пакет, вискочив народний депутат Сергій Хлань. Однією рукою він схопив Філіпчука за одяг, а другий завдав кілька ударів палкою ковбаси по голові та тулубу.

Нардеп Хлань вдарив депутата Каховської міськради палкою ковбаси

Фото: нардеп Хлань вдарив кобасой депутата міськради Каховки Філіпчука

Філіпчук пояснив, що своїм подарунком він нагадав, завдяки кому Дяченко став мером Каховки. Як пояснюють "Херсонські вести", в день виборів в Каховці викрили працівників штабу Дяченко, які за пляшку горілки приводили людей на виборчі дільниці.

Постраждалий Філіпчук звернувся до правоохоронців за фактом побиття.

"Це нанесення тілесних ушкоджень", - прокоментував він це подія.

У свою чергу Хлань назвав вчинок Філіпчука ідіотським.

"Він таким чином образив каховчан, які голосували за Дяченко і мене в тому числі, адже я голосував за Дяченко", - сказав нардеп.

Нагадаємо, вчора ввечері, 5 листопада, у Верховній Раді України сталася бійка між народними депутатами Андрієм Тетеруком ("Народний фронт") та Олександрою Кужель ("Батьківщина"). Як повідомляють у прес-службі "Батьківщини", Тетерук вдарив Кужель скляною пляшкою по голові, в результаті чого у неї діагностували струс мозку. У свою чергу Тетерук заявляє, що його спровокували. Подія викликала бурхливу реакцію серед колег. Від Тетерука зажадали складання депутатського мандата.