ua en ru

Нардеп: голові РДА Одеської області висловили недовіру за вимагання хабарів для "грузинської команди"

В одному з районів Одеської області депутати висловили недовіру голові райдержадміністрації, який вимагав хабарі для "грузинської команди". Про це заявив народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Дмитро Голубов сьогодні з парламентської трибуни.

"Поки Саакашвілі гастролює з пересувним цирком, засипаний снігом, забутий губернатором Овідіопольський район, як криголам Челюскін, лишився один на один зі своїми проблемами, і, звісно, місцеві депутати були змушені висловити недовіру голові райдержадміністрації - наміснику Саакашвілі", - сказав він.

"Таку недовіру в районі було висловлено вперше, такого ніколи не було. Оскільки голова райдержадміністрації не з'являвся на роботу, не ухвалював бюджет, займався хабарями та поборами, і нічим іншим як прогулом роботи", - додав Дмитро Голубов.

Народний депутат висловив сподівання, що інші райони Одеської області візьмуть приклад з Овідвополя.

"На що сподівався грузинський диктатор, якщо його підлеглі розсилали по всіх великих платниках податків листи, де вимагали 1-2-3 мільйони для їх "общака"? На що сподівалася команда Саакашвілі після того, як вимагала у забудовника 3 елітні квартири? На що сподівався Саакашвілі, коли за кошти благодійного фонду придбав 8 джипів?", - наголосив Голубов.

Він також повідомив, що Михеїла Саакашвілі кілька місяців поспіль не бачили на робочому місці в ОДА, але він встиг побувати в Туреччині, Польщі, а також Вашингтоні, Миколаєві та Яремчі.

"Ми бачили його де завгодно тільки не на робочому місці", - зазначив народний депутат.

Він також висловив думку, що Саакашвілі використовує Одесу, аби мати кошти для власної парламентської виборчої кампанії в Грузії.