ua en ru

Нардеп Денисенко сприяв затриманню вбивці співробітника СБУ, - Геращенко

Нардеп Денисенко сприяв затриманню вбивці співробітника СБУ, - Геращенко Народний депутат України Андрій Денисенко

Народний депутат України Андрій Денисенко сприяв затриманню свого помічника Дениса Гордєєва, який підозрюється у вбивстві співробітника Служби безпеки України (СБУ) Віктора Мандзика у Волновасі Донецької області. Про це на своїй сторінці у Facebook написав народний депутат України Антон Геращенко.

"Як Ви пам'ятаєте, міністр МВС Арсен Аваков публічно зажадав від цього депутата не заважати органам внутрішніх справ розслідувати цей злочин і знайти підозрюваного у вбивстві. Даний народний депутат, дійсно спочатку подумав, що його помічника підставили, що він не міг зробити це жахливе вбивство, однак після того, як він розібрався в ситуації, почув свідчення очевидців, він сам допоміг слідству вийти на підозрюваного у вбивстві і затримати його при спробі перетину кордону", - написала Геращенко.

За словами Геращенко, Денисенко заявив йому: "Кожен повинен відповідати за свої вчинки, адже кров, це не вода".

Сегодня ночью в Ужгороде при попытке удрать в Европу был задержан подозреваемый в убийстве офицера СБУ Виктора Мандзика,...

Posted by Антон Геращенко on 27 Март 2015 г.

Зазначимо, раніше Денисенко підтвердив, що його помічник Денис Гордєєв вбив співробітника СБУ в Волновасі. За словами народного обранця, Гордєєв "намагався зупинити трафік з лівої горілкою" і нібито затримали три фури, що йшли в Донецьку область. Він зазначив, що між Гордєєвим і співробітниками СБУ сталася бійка, помічник депутата вихопив з рук силовика автомат і вбив Мандзика.

Нагадаємо, офіцер СБУ Віктор Мандзик був убитий в Волновасі 21 березня.

Напередодні був затриманий соратник вбивці співробітника СБУ в Волновасі.

Відзначимо, 23 березня Андрій Денисенко, а також ще 3 депутати з фракції "Блок Петра Порошенко" заявили про вихід з фракції.