ua en ru

Напад на готель у Кабулі: загинув українець

Напад на готель у Кабулі: загинув українець Фото: готель Intercontinental в столиці афганістану Кабулі (intercontinentalkabul.com)

Консул України вилітає до Кабула

В результаті нападу на фешенебельний готель Intercontinental в столиці афганістану Кабулі загинув один українець. Про це повідомив представник Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич.

"У Кабулі в результаті нападу терористів на готель загинув громадянин України. Консул України вилітає до Кабула. Необхідні оперативні та скоординовані дії на місці трагедії", - написав Кирилич.

Нагадаємо, в результаті атаки бойовиків готель Intercontinental загинули і постраждали не менше 35 осіб. Під час атаки на готель пролунало кілька вибухів, імовірно, організованих терористами смертниками. Один терорист був убитий силами безпеки на кухні готелю.

За даними агентства, терористи захопили в заручники кілька людей. Пізніше сили безпеки Афганістану заявили про відновлення контролю над фешенебельним готелем Intercontinental в столиці афганістану Кабулі, захоплених збройними нападниками.