ua en ru

Напад на готель у Кабулі: МЗС підтвердило загибель кількох українців

Напад на готель у Кабулі: МЗС підтвердило загибель кількох українців Фото: готель Intercontinental у Кабулі (intercontinentalkabul.com)

Відомо, що українців-жертв теракту в Кабулі точно більше одного

Унаслідок збройного нападу на фешенебельний готель Intercontinental у столиці Афганістану Кабулі загинули кілька громадян України. Про це повідомила прес-служба Міністерства закордонних справ (МЗС).

"За останньою інформацією, що надходить до МЗС України, внаслідок вчорашнього терористичного нападу на готель у Кабулі загинули громадяни України. Міністр закордонних справ Павло Клімкін засудив цей жахливий терористичний акт і висловив співчуття родинам загиблих", - йдеться в повідомленні.

При цьому в дипломатичному відомстві не уточнили, яка саме кількість українців стала жертвою теракту в Кабулі.

"Консул України в Таджикистані негайно вилітає до Кабула. Тим часом встановлено контакти з консульськими співробітниками акредитованих в Афганістані дипломатичних представництв дружніх до нас держав, які вже зараз надають допомогу", - доповіли в міністерстві.

Там також пообіцяли повідомити детальнішу інформацію зранку в понеділок, 22 січня 2018 року.

Нагадаємо, раніше глава МЗС Павло Клімкін повідомляв, що кількість загиблих громадян України внаслідок збройного нападу на фешенебельний готель Intercontinental у столиці афганістану Кабулі може бути більшою, ніж одна особа.