ua en ru

Напад з бензопилою у Швейцарії: поліція назвала ім'я нападника

Напад з бензопилою у Швейцарії: поліція назвала ім'я нападника Фото: поліція Швейцарії (panoramio.com)

Місцеве населення просять сприяти затриманню підозрюваного

Поліція Швейцарії назвала ім'я людини, який напав на людей з бензопилою у місті Шоффхаузен. Про це повідомляє видання Blick, посилаючись на правоохоронні органи.

Зокрема, нападником виявився неодноразово судимий громадянин країни Франц Врузіс. Так, Врузіс, громадянин Швейцарії, народився в 1966 році. Він був двічі судимий (в 2014 і 2016 році). Останнім його місцем проживання був кантон Граубюнден. На даний момент чоловік не має постійного місця проживання.

Зазначено, що поліція за фактом нападу порушила кримінальну справу. Правоохоронці вважають, що дана атака була спрямована проти страхової компанії. При цьому місцезнаходження чоловіка досі невідомо.

За інформацією поліції, мобілізовано понад 100 співробітників правопорядку і вертоліт прикордонної служби. Місцеве населення просять сприяти затриманню підозрюваного, який, імовірно, ховається в лісах. Поліція не виключає, що Врузіс може бути озброєний чимось крім бензопили.

Нагадаємо, раніше в поліції виключили версію теракту, коментуючи напад з бензопилою, у результаті якого постраждали п'ятеро людей.