ua en ru

Напад з бензопилою у Швейцарії: поліція виключила версію теракту

Напад з бензопилою у Швейцарії: поліція виключила версію теракту Фото: поліція Швейцарії (скріншот Ziare Live)

У поліції Швейцарії заявили, що напад не був "актом терору"

У поліції виключили версію теракту, коментуючи напад невідомого з бензопилою, у результаті якого постраждали п'ятеро людей. Про це повідомляє агентство Sky News у своєму Twitter.

"Швейцарська поліція стверджує, що атака з бензопилою, в результаті якої постраждали п'ятеро людей в Шаффхаузені, не була" актом терору", - наголошується у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Швейцарії невідомий з бензопилою атакував людей в центрі міста Шаффхаузен на сході країни. Зазначалося, що в результаті нападу постраждали п'ятеро людей, двоє з них були серйозно поранені. Нападник, особистість якого поки не встановлена, атакував людей з бензопилою. Після атаки йому вдалося втекти. Правоохоронці перекрили центр Шаффхаузена і почали пошуки злочинця.

У серпні минулого року повідомлялося, що в Швейцарії чоловік з ножем поранив 7 осіб в поїзді. Злочинець також влаштував пожежу. За даними поліції, мотив нападу 27-річного швейцарця у поїзді на інших пасажирів залишався незрозумілим. Пізніше в лікарні померла одна з жертв нападу.