ua en ru

В "Нафтогазі" розповіли, коли в Києві відновлять гаряче водопостачання

В "Нафтогазі" розповіли, коли в Києві відновлять гаряче водопостачання Фото: "Нафтогаз України" (РБК-Україна)

Гаряче водопостачання в Києві може бути відновлено протягом 5 днів після затвердження судом угоди між НАК та "Київтеплоенерго"

Гаряче водопостачання у Києві може бути відновлено протягом п’яти днів після ухвали судом мирової угоди між НАК "Нафтогаз України" та "Київтеплоенерго". Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення НАК у Twitter.

Як відомо, сьогодні НАК та "Київтеплоенерго" підписали мирову угоду щодо боргів "Київенерго" і вже завтра, 10 жовтня, її має затвердити суд. Після цього, для відновлення водопостачання у Києві, за інформацією "Нафтогазу", потрібно буде 5 днів.

"Постачання гарячої води киянам може бути поновлене протягом п’яти днів після ухвали мирової угоди судом. Підписання стало можливим в результаті тривалої роботи сторін за активної участі уряду та Київської міської державної адміністрації", - йдеться у повідомленні.

В "Нафтогазі" розповіли, коли в Києві відновлять гаряче водопостачання

У НАК також повідомили, що "Київтеплоенерго" визнало правонаступництво за борговими зобов’язаннями "Київенерго" у розмірі майже 2,4 млрд гривень. Разом з тим, питання стягнення додаткових нарахувань вирішуватиметься у судовому порядку.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що після затвердження мирової угоди протягом двох днів "Київенерго" та "Київтеплоенерго" мають урегулювати питання передачі боргових зобов’язань.

Зазначимо, наразі у Києві у близько 3 тис. будинків немає гарячої води.