ua en ru

"Нафтогаз" відкриє своє представництво в Німеччині

"Нафтогаз" відкриє своє представництво в Німеччині Фото: "Нафтогаз України" - державна компанія України з видобутку, транспортування та переробки нафти і природного газу (РБК-Україна)

Нове представництво "Нафтогаз" буде захищати інтереси компанії в Європі

Національна компанія "Нафтогаз Україна" відкриває своє представництво в німецькому місті Мюнхені. Про це повідомила компанія в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР).

"Нафтогаз" відкриє своє представництво в Німеччині

Представництво буде відкрито, щоб представляти інтереси НАК "Нафтогаз України" і захищати його права у Німеччині, Австрії та Швейцарії.

Варто відзначити, що дане рішення прийнято на тлі інформації про те, що НАК "Нафтогаз України" ліквідує своє представництво в Російській Федерації, розташоване в Москві по вулиці Академіка Пілюгіна, 24. Причому, як пояснили в самому НАК "Нафтогаз України", дане рішення пов'язане тільки з агресією з боку Росії і не зачіпає робочих або не робочих відносин з "Газпромом".

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, Німеччина може видати остаточне дозвіл на будівництво газопроводу "Північний потік-2" в березні 2018 року.

Також повідомляється, що уряд Німеччини висловив стурбованість рішенням "Газпрому" відмовитися від існуючих контрактів у газовій сфері, що представляє ризик і для європейських споживачів. Берлін закликав виконати рішення Стокгольмського арбітражу як по оплаті за газ, так і його безперервного постачання.