ua en ru

Наїзд на натовп в Барселоні: поліція заявила про 32 постраждалих під час теракту

Наїзд на натовп в Барселоні: поліція заявила про 32 постраждалих під час теракту Фото: теракт в Барселоні (twitter.comboppinmule)

10 з них отримали серйозні поранення

В результаті теракту в Барселоні, в ході якого невідомий на фургоні скоїв наїзд на натовп, постраждали 32 людини. Про це заявила каталонська поліція, повідомляє Reuters Top News.

"Каталонська поліція заявила, що 32 людини отримали поранення в результаті нападу, 10 з них отримали серйозні поранення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше місцеве радіо Cadena SER з посиланням на джерела в службі безпеки повідомляло, що в результаті теракту в Барселоні (Іспанія) загинули 13 осіб.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Міністерство закордонних справ України (МЗС) уточнює інформацію про наявність українців серед постраждалих в результаті теракту в Барселоні (Іспанія).

Відзначимо, сьогодні в центр Барселони фургон скоїв наїзд на натовп людей. Водій фургона утік із місця злочину і захопивши заручників закрився в місцевому ресторані. Поліція кваліфікувала подію як теракт. Місцева влада не рекомендує жителям виходити на вулицю і наближатися до району аварії, на даний момент на місці події медики надають допомогу постраждалим.