ua en ru

Наїзд на поліцейський фургон в Парижі: в машині нападника знайшли зброю

Наїзд на поліцейський фургон в Парижі: в машині нападника знайшли зброю Фото: французька поліція (flickr/Police Nationale)

Поліція знайшла в машині нападника газовий балон і зброю, в тому числі автомат

В машині нападника на поліцейський фургон в Парижі (Франція) поліція виявила газовий балон і велику кількість зброї, в тому числі автомат Калашникова, передає французький ресурс BFM TV з посиланням на джерела.

Повідомляється, що нападник перебував в автомобілі один, а після інциденту його відразу затримали. За даними джерел в поліції, в машині виявили газовий балон і велику кількість зброї, в тому числі автомат Калашникова. За словами свідків події, у затриманні чоловіка допомагав байкер.

Зазначимо, раніше французькі власті повідомили про загибель нападника на поліцейський фургон в Парижі. Він загинув від отриманих внаслідок зіткнення та подальшого загоряння автомобіля травм. На думку представників місцевої жандармерії, наїзд було здійснено навмисно.

Інцидент стався недалеко від Єлисейського палацу, у ділянці Єлисейських полів, що найбільше охороняється. Поліція оточила район події, станції метро поблизу були закриті.