ua en ru

Начальник відділу ДАІ збив на смерть жінку під Києвом, був п'яний, - прокуратура

Начальник відділу ДАІ, який збив насмерть жінку на трасі "Київ - Обухів", був п'яний.

Начальник відділу ДАІ, який збив насмерть жінку на трасі "Київ - Обухів", був п'яний. Про це йдеться в повідомленні прес-служби прокуратури Київської області.

"Начальник відділу організації дорожнього руху та нагляду за станом доріг управління ДАІ в Київській області, який скоїв смертельне ДТП, перебував у стані алкогольного сп'яніння. Про це свідчать результати аналізів його крові", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, в даний момент підозрюваний перебуває під домашнім арештом, проте прокуратура області наполягає на взятті його під варту.

Нині міліціонерові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).

Нагадаємо, аварія сталася 20 липня на 30 км автодороги "Київ-Обухів" поблизу селища Козин. Міліціонер, рухаючись на службовому автомобілі Volkswagen Passat в напрямку Києва, на нерегульованому пішохідному переході наїхав на 55-летняю жінку. Пізніше потерпіла померла в Обухівській районній лікарні від отриманих травм.