ua en ru

НААУ: адвокат одного з ГРУшников Грабовський знайдений убитим

НААУ: адвокат одного з ГРУшников Грабовський знайдений убитим Фото: Юрій Грабовський

В Асоціації адвокатів заявили, що підозрювані затримані

Юрій Грабовський, адвокат офіцера Головного розвідувального управління (ГРУ) ЗС Росії Олександра Александрова, знайдений убитим. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної асоціації адвокатів України (НААУ).

"Сьогодні ми дізналися трагічну звістку. Адвокат Юрій Грабовський знайдений убитим. Підозрювані в цьому злочині затримано, і ми сподіваємося, що всі причетні до вбивства нашого колеги будуть покарані. Висловлюємо співчуття близьким та рідним Юрія Грабовського, всім, хто його знав. Ми всі втратили талановитого розумного енергійного адвоката, відданого своїй справі", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 10 березня поліція оголосила Юрія Грабовського в розшук. Однак сам адвокат у Facebook написав, що йому довелося виїхати з України, бо тут його життю загрожує небезпека. Згідно з повідомленням, Грабовський знаходився в Шарм-еш-Шейху (Єгипет).

20 березня головний військовий прокурор України Анатолій Матіос повідомили, що затриманий підозрюваний у причетності до зникнення Грабовського.