ua en ru

На південному сході Запорізької обл. найближчим часом планується закрити рух на трасах через "небезпечні" метеоумови, - ОДА.

На південному сході Запорізької області найближчим часом планується закрити рух через складні метеоумови. Про це заявив у ході селекторної наради голова Запорізької обласної державної адміністрації (ОДА) Олександр Старух, передає кореспондент РБК-Україна.

"Бердянському, Куйбишевському, Приморському, Розовському районам необхідно готуватися до закриття руху на трасах їх територій через небезпечні погодні умов. Ми не можемо допустити смертей замерзлих у снігових заносах людей", - заявив губернатор. Він дав відповідне розпорядження за підсумками доповіді заступника начальника Куйбишевської районної держадміністрації Олександра Шевчука про ситуацію на трасі Оріхів-Бердянськ.

"На трасі фактично створено тунель крізь сніг, зі стінками зі снігу вище трьох метрів. Вітер не вщухає, а тільки посилюється, вчора було знеструмлено два села, сьогодні в них уже відновлено енергопостачання", - повідомив О.Шевчук.

"Ми чекаємо на снігоочищувальну техніку від "Укравтодору". Гроші на пальне виділені районному відділенню "Автодору", на обіцяну техніку від обласного "Автодору" пального ще немає", - сказав О.Шевчук.

Нагадаємо, що на даний момент у Запорізькій області перекрито рух на автодорозі Т-08-15 Горіхів - Пологи - Кінські Роздори - Андріївка - Нововасилівка - Бердянськ км 56 - км 96. Об'їзд здійснюється через смт Куйбишево - Комиш-Зоря - Берестове - Андріївка - Осипенко - Бердянськ.