ua en ru

На Сахаліні в результаті могутнього циклону в "сніжному полоні" знаходяться 60 осіб.

В результаті проходження могутнього циклону над півднем Сахаліну в "сніжному полоні" знаходяться 20 автомобілів, повідомляє прес-служба Головного управління МНС Росії по Сахалінській області. Там пояснили, що в умовах нульової видимості, незважаючи на попередження, деякі остров'яни здійснили виїзд за межі населених пунктів. Найбільша кількість автомобілів - вісім - знаходиться в районі с.Охотське. За попередніми даними, в застряглих автомобілях близько 60 осіб. В даний час вживаються всі необхідні заходи щодо супроводу автомобілів до найближчих населених пунктів або вивозу людей, що знаходяться в них, якщо виведення автотранспорту неможливе.

Ввечері 21 березня була отримана інформація про 15 автомобілів в 3-х км від с.Східне. Всі 38 осіб, що знаходилися в них, розміщені в с.Східне і забезпечені гарячим харчуванням. В цілому вже доставлено до населених пунктів близько 60 автомобілів, в яких, за попередньою інформацією, знаходилися близько 100 осіб.

Ведення робіт серйозно ускладнюють погодні умови - сильна завірюха з великою кількістю опадів (до 19 мм) і вітром (поривами до 29 м/сек) при мінімальній видимості, зазначає прес-служба.