ua en ru

На підготовку до Євро-2012 в 2010 р. необхідно 30 млрд грн, - В.Янукович.

На підготовку до проведення в Україні фінальної частини Євро-2012 вже в 2010 р. потрібно не менше 30 млрд грн. Про це Президент України Віктор Янукович заявив під час сьогоднішньої зустрічі з лідерами партій, громадських і політичних організацій України, повідомляє прес-служба глави держави.

За словами В.Януковича, із запланованих торік на підготовку до проведення Євро-2012 9 млрд грн було використано лише 3 млрд грн. Президент назвав такий стан справ незадовільним. "Сьогодні це питання знаходиться у страшному занепаді", - наголосив він.

В.Янукович зауважив, що для освоєння бюджетних коштів необхідно терміново "знайти будівельників, тих, хто займатиметься інфраструктурою - будівництвом доріг, готелів, терміналів...".

Водночас він висловив упевненість, що всі завдання будуть виконані своєчасно. "Але і цього року ми "розкрутимо" це питання, що є для нас одним із пріоритетних, щоб у 2012 р. нам не було соромно за нашу країну, щоб ми, як господарі, могли гідно зустріти гостей, уболівальників, представників з усього світу", -підкреслив Президент.