ua en ru

На Закарпатті в результаті переливу води через дорогу заборонено проїзд ділянкою дороги Ужгород-Демечі

На Закарпатті станом на 6 ранку 3 квітня 2013 р. заборонено проїзд дорогою місцевого значення О-07-12-07 Ужгород-Демечі, км 18+000 між с. Геєвці та с. Тисянка в результаті переливу води через дорогу шириною 50 м висотою 5 см у зв'язку з підняттям рівня води у річці Латориця. Про це повідомляє прес-служба Міністерства інфраструктури України.

"Ця ділянка дороги запроектована як переливна дамба. Встановлено відповідні попереджувальні дорожні знаки", - йдеться в повідомленні.

Крім того, у зв'язку з підтопленням мостів через річку Случ порушено доставку пошти до 3 населених пунктів Новоград-Волинського району Житомирської області. Доставку буде проведено після спаду рівня води.

Водночас рух транспорту дорогами державного значення забезпечено. На автошляхах загального користування працює 1564 одиниць техніки та 1019 дорожників. Організовано цілодобове чергування із забезпечення керованого пропуску льодоходу та весняного паводку 2013 року.

Водночас, канали Бузько-Дніпровсько-Лиманський, Херсонський морський, Керч-Єнікальський та гирло "Бистре" працюють у звичному режимі. Затримок поїздів через погодні умови немає. Аеропорти працюють у штатному режимі.

Читайте також: Найбільші паводки очікуються у Волинській, Житомирській та Рівненській областях, - Гідрометцентр