ua en ru

На рахунки Міноборони в рамках акції "Підтримай українську армію" надійшло 126 млн грн

Станом на 26 травня в рамках акції "Підтримай українську армію" на рахунки Міністерства оборони України в якості допомоги Збройним Силам України від юридичних і фізичних осіб надійшло 126 млн грн.

Станом на 26 травня в рамках акції "Підтримай українську армію" на рахунки Міністерства оборони України в якості допомоги Збройним Силам України від юридичних і фізичних осіб надійшло 126 млн грн. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Міноборони.

"З цієї суми 118,5 млн грн - грошові перекази на матеріально-технічне, решта - на медичне забезпечення Збройних Сил України", - уточнили у відомстві.

За допомогою дзвінків на єдиний мобільний номер "565" на підтримку Української армії перераховано понад 29 млн 544 тис. грн (все - на матеріально-технічне забезпечення ЗСУ).

"Крім того, на рахунки Міноборони надійшло 104,7 тис. дол. США і 44 тис. євро. Після обов'язкового продажу іноземної валюти (50% загальної суми), залишок іноземної валюти на рахунках Міністерства оборони України склав 49,6 тис. дол. США (гривневий еквівалент - 561,6 тис. грн) і 21,8 тис. євро (гривневий еквівалент - 335,4 тис. грн)", - підсумували в Міноборони.