ua en ru

М.Катеринчук прогнозує перемогу Ю.Тимошенко у ІІ турі президентських виборів з перевагою у 300 тис. голосів.

Народний депутат від НУ-НС, лідер Європейської партії України Микола Катеринчук прогнозує перемогу Юлії Тимошенко у другому турі президентських виборів з перевагою у 300 тис. голосів виборців. Про це він повідомив сьогодні в Івано-Франківську в прямому ефірі місцевої ТРК "3-Студія".

"Я вважаю, що сьогодні можна прогнозувати, що Тимошенко переможе у другому турі Януковича з відривом десь 300 тис. голосів. Це невелика буде перевага і тому треба буде отримати кожен голос", - сказав М.Катеринчук.

Він зазначив, що результати першого туру президентських виборів продемонстрували, що більше 60% виборців виступають за демократичні зміни в країні.

"Тому сьогодні можна спрогнозувати, що у Тимошенко є достатньо великий запас біля 25%, у Януковича він трохи менший. Там незрозуміло, як розподіляться голоси Тігіпка", - пояснив М.Катеринчук.

Він вважає, що перемога Ю.Тимошенко буде можливою, якщо жителі західних областей підуть на виборчі дільниці і проголосують.

Якщо виборці не підуть на вибори або ж проголосують проти всіх, то це "підвищить можливість приходу до влади Януковича".