ua en ru

М.Азаров заявив, що особисто координуватиме співпрацю Кабміну з Євросоюзом.

Прем'єр-міністр України Микола Азаров особисто координуватиме і спрямовуватиме співпрацю Кабінету міністрів України з Європейським Союзом. Про це він заявив під час зустрічі з головою представництва Європейського Союзу в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою, повідомляє управління у зв'язках зі ЗМІ Секретаріату уряду. "Враховуючи виняткову важливість процесу євроінтеграції для нашої країни, координувати і спрямовувати переговорний процес українського уряду з ЄС буду я особисто, - наголосив М.Азаров. - Ми забезпечимо, щоб цей процес був щирим, відповідальним, і не допустимо фрагментарності. Будемо рухатися крок за кроком, детально відпрацьовуючи кожну угоду".

В цьому процесі, на переконання М.Азарова, уряд збереже всі попередні позитивні напрацювання і виконуватиме взяті зобов'язання належним чином, у відповідності із законом.

Голова уряду зазначив, що Україна зацікавлена інтенсифікувати переговори щодо зони вільної торгівлі з ЄС, оскільки мета нашої країни - подальша лібералізація зовнішньої торгівлі та посилення конкурентоспроможності через модернізацію економіки та реформи.