ua en ru

М.Азаров та В.Путін у найближчі дні підпишуть угоду щодо розподілу кордону у Керченській протоці "не в інтересах України", - С.Міщенко.

Прем'єр-міністри України і Росії Микола Азаров та Володимир Путін у найближчі дні підпишуть угоду щодо розподілу кордону у Керченській протоці "не в інтересах України". Про це РБК-Україна повідомив нардеп від БЮТ Сергій Міщенко.
"Сьогодні на засіданні фракції ми обговорювали питання не лише здачі національних інтересів в межах угоди щодо ЧФ РФ, а і інформацію, яка надійшла до нас від МЗС України. Ця інформація полягає в тому, що у найближчі дні прем'єри Азаров та Путін мають підписати ще одну угоду щодо розподілу кордону у Керченській протоці. Як відомо це питання обговорюється вже не один рік і, за інформацією з МЗС, розподіл кордону буде не в інтересах України. Тому, обговорювалося питання в цілому недопущення національної зради і недопущення підписання другої угоди", - сказав він.
Також С.Міщенко додав, що на засіданні фракції обговорювалося питання про проведення масових акцій протесту не лише в Києві, а і в інших містах України. "Це будуть акції в цілому по Україні. І нам треба мобілізувати народ", - сказав він.
С.Міщенко не виключив, що такі акції протесту відбуватимуться не лише завтра, 27 квітня, а і наступні дні.