ua en ru

МВС заявляє про можливий зв'язок між трьома вчорашніми вбивствами у Львові

МВС у Львівській обл. заявляє про можливий зв'язок між трьома вчорашніми вбивствами у Львові. Про це повідомив перший заступник начальника ГУ МВС у Львівській обл. Сергій Нагачевський, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами С.Нагачевського, зараз перевіряється версія причетності чоловіка, який покінчив життя самогубством на вул. Величковського до вбивства на ринку "Привокзальний", оскільки свідок вбивства упізнала його по фотографії. Зараз проводяться експертизи для підтвердження даної інформації. Розглядаються і інші версії.
Цю ж версію підтверджує і мер Львова Андрій Садовий. Сьогодні на брифінгу він сказав, що за його даними з правоохоронних органів, всі 3 вбивства зробила одна і та ж людина, що покінчила життя самогубством.
Також міліція допускає, що убитий на ринку міг стати випадковою жертвою, оскільки на момент злочину знаходився в кабінеті директора ринку. Сам, 27-річний вбитий доводиться сином одного із заступників директора ринку.
Нагадаємо, вчора у Львові двома пострілами в голову застрелений менеджер ринку "Привокзальний", а на вул. Величковського, 10, були виявлені два трупи. За попередньою версією, один із чоловіків застрелив іншого і покінчив життя самогубством.