ua en ru

МВС України оприлюднило докази фальсифікації причетності сил АТО до вбивства співробітника МКЧХ в Донецьку

Міністерство внутрішніх справ України оприлюднило докази фальсифікації причетності сил антитерористичної операції до вбивства співробітника Червоного Хреста в Донецьку.

Міністерство внутрішніх справ України оприлюднило докази фальсифікації причетності сил антитерористичної операції до вбивства співробітника Червоного Хреста в Донецьку. Відео переговорів бойовиків ДНР з російським кореспондентом опублікував у своєму Facebook глава МВС України Арсен Аваков.

"Оперативні підрозділи МВС отримали в рапоряжение чергове підтвердження механізму, яким бойовики так званої ДНР намагаються за допомогою російських ЗМІ приховати сліди своїх злочинів. На цей раз - вбивство представники "Червоного хреста" в Донецьку", - написав Аваков.

Нагадаємо, 2 жовтня при обстрілі в Донецьку один із снарядів потрапив в офіс Міжнародного комітету Червоного Хреста. В результаті, за даними організації, загинув 38-річний громадянин Швейцарії Лоран-Дю Паскьєр. Він працював адміністратором офісу. До своїх службових обов'язків в Україні Лоран-Дю Паскьєр приступив всього шість тижнів тому.