ua en ru

У МВС РФ розповіли подробиці теракту на Ставропіллі

У МВС РФ розповіли подробиці теракту на Ставропіллі Фото: російським поліцейським вдалося зірвати напад терористів-смертників

За інформацією російських силових структур, один з нападників встиг кинути гранату в приміщення ОВС

Співробітники Новоселицького райвідділу поліції в Ставропольському краї (Російська Федерація) вогнем зірвали напад групи терористів-смертників ОВС, в результаті чого бандити спішно привели в дію "пояси смертників". Про це пише "Інтерфакс" з посиланням на силові структури РФ.

"Коли невідомі в чорних шатах, імовірно, неслов'янської зовнішності різко попрямували до райвідділу поліції і не відреагували на попередження зупинитися, поліцейські відкрили по них вогонь. Після попадання в одного з терористів-смертників той привів у дію знаходився на ньому "пояс смертника", прогримів вибух", - сказав співрозмовник агентства.

Він уточнив, що один з нападників кинув гранату в будівлю, де розміщується районний ОВС.


"Через деякий час прогриміли ще, імовірно, два вибухи, потім один вибух пролунав в одному з службових кабінетів райвідділу поліції. Вже встановлено, що хтось із бандитів встиг кинути гранату в будівлю, яка вибухнула", - розповів працівник силових структур.

В даний час криміналісти-експерти працюють над встановленням особистостей бандитів. При цьому співрозмовник агентства не виключив, що хтось із бандитів міг сховатися, "але дана інформація перевіряється".

Порушено кримінальну справу за статтею "посягання на життя співробітників правоохоронних органів".

Нагадаємо, раніше на будівлю ОВС Новоселицького району Ставропілля, за попередніми даними, напали не менше чотирьох бойовиків. Вони спробували проникнути на територію відділу поліції. Один з них був ліквідований, троє інших здійснили самопідрив в декількох метрах від будівлі ОВС.

нині райцентр повністю блокований поліцією, введені додаткові заходи охорони і оборони безпосередньо самої будівлі райвідділу.