ua en ru

МВС викрило посадовців одного з ДП, які завдали збитки державі на 2,5 млн грн

В Чернігівській обл. працівниками управління Міністерства внутрішніх справ (УМВС) викрито посадовців одного з державних підприємств, які завдали збитки державі на 2,5 млн грн. Про це повідомляє прес-служба УМВС у Чернігівській обл.

Співробітники управління державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Чернігівській обл. спільно з державною фінансовою інспекцією викрили та задокументували факт зловживання службовим становищем з боку посадових осіб одного з відділень державного підприємства, яке спеціалізується на нафто-газовидобуванні.

В ході проведення ревізії фінансово-господарської діяльності та правильності визначення вартості робіт підприємства було встановлено, що службові особи підприємства завищили вартість матеріалів, передбачених кошторисним розрахунком, які фактично були використані під час будівництва свердловини.

За даним фактом розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем).

Читайте також: Персональні дані про корупціонерів не можна розголошувати, - Лавринович