ua en ru

В МВС спростували інформацію про побиття винуватця сьогоднішнього ДТП в Костянтинівці

У міліції спростували інформацію про побиття водія, який сьогодні, 17 березня, у Костянтинівці збив літню жінку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в Донецькій області.

"17 березня о 12:30 в р. Костянтинівці на перетині проспекту Ломоносова та вул. Калініна сталася аварія. Водій легкового автомобіля не помітив жінку, яка переходила проїжджу частину у встановленому місці. Він різко загальмував, пішохід злякалася і впала, поранивши ногу. Встановлено, що в результаті даного ДТП потерпілої заподіяні легкі тілесні ушкодження - забій колінного суглоба. Жінка звернулася в травмпункт міськлікарні № 5. Ситуація вирішилася без конфліктів з чиєї-небудь сторони", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Костянтинівці водій легкового автомобіля збив літню жінку, яка переходила дорогу. За інформацією видання "Новини Донбасу", біля місця події знаходилися декілька десятків людей, обурених аварією, що сталася напередодні. Вони спробували влаштувати самосуд над водієм, але незабаром приїхала міліція і забрала учасника ДТП".