ua en ru

МВС розпочало розслідування наруги панк-групи Bloodhound Gang над державним прапором

МВС розпочало розслідування наруги панк-групи Bloodhound Gang над державним прапором. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС Києва.

МВС розпочало розслідування наруги панк-групи Bloodhound Gang над державним прапором. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС Києва.

"5 серпня у засобах масової інформації з'явилося повідомлення про те, що один з учасників відомої рок-групи під час концерту, який відбувався 30 липня у Зеленому театрі міста Києва, порушуючи громадський порядок, вчинив наругу над державним символом, тим самим виказавши неповагу до українського суспільства в цілому", - йдеться в повідомленні.

На даний момент дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 статті 296 "Хуліганство" та ч. 1 статті 338 "Наруга над державними символами".

Читайте також: ПР виступає за оголошення панк-групи Bloodhound Gang персонами нон грата в Україні

Нагадаємо, що 31 липня в Одесі на концерті бас-гітарист Bloodhound Gang Джаред Хасселхофф під час концерту в Одесі підтерся російським прапором.

Хасселхофф засунув прапор в штани, при цьому сказавши публіці: "Не розповідайте про це Путіну". Потім музикант витягнув полотнище із зворотного боку і кинув у натовп. Хасселхофф приніс вибачення за те, що трапилося, заявивши, що не хотів нікого образити і пояснивши інцидент тим, що в групі існує традиція, за якою "все, що летить зі сцени, проходить через штани басиста".

На цьому пригоди Хасселхоффа в Україні не закінчилися. Вже 3 серпня в Києві він помочився на український прапор. Деякі українські політики вже закликали оголосити групу персонами нон грата в Украні.