ua en ru

Чоловік, який розстріляв 50 осіб в Орландо, працював у найбільшій у світі охоронної компанії

Чоловік, який розстріляв 50 осіб в Орландо, працював у найбільшій у світі охоронної компанії Фото: у компанії запевнили, що тісно співпрацюють з правоохоронними органами

Омар Матін працював у G4S з вересня 2007 року

Омар Матін, який 12 червня здійснив стрілянину біля нічного клубу в Орландо, в результаті якої загинуло 50 осіб, з 2007 року працював у найбільшої в світі приватній охоронній компанії G4S. Про це повідомляє ВВС.

"Ми шоковані і пригнічені трагічним випадком, що стався в нічному клубі Орландо. Ми підтверджуємо, що Омар Матін працював у G4S з 10 вересня 2007 року. Ми цілком співпрацюємо з правоохоронними органами, в тому числі ФБР", - йдеться в заяві керівника північноамериканського підрозділу компанії Джона Кеннінга, яке було опубліковано в Twitter G4S.


Стрільба в Орландо в штаті Флорида стала наймасовішим за кількістю жертв збройним нападом в громадських місцях в історії США.

Компанія G4S надає різноманітні послуги в сфері безпеки державним структурам і приватним клієнтам. Зокрема, вона є підрядником міністерства національної безпеки США і брала участь у забезпеченні безпеки на Олімпійських іграх в Лондоні в 2012 році.

Нагадаємо, українське посольство в США співчуває сім'ям загиблих в Орландо.