ua en ru

Мусій звинувачує свого заступника в корупції, але не може його звільнити

Мусій поскаржився, що на сьогодні призначення керівників і заступників міністра охорони здоров'я так само, як і звільнення попередніх, практично заблоковано попередньою владою.

Міністр охорони здоров'я Олег Мусій звинувачує свого заступника Романа Богачева у корупції. Про це Мусій заявив на прес-конференції, передає кореспондент РБК-Україна.

При цьому, за словами Мусія, Богачева практично неможливо звільнити через казуси в законодавстві.

"На сьогодні призначення керівників і заступників міністра охорони здоров'я так само, як і звільнення попередніх, практично заблоковано попередньою владою. У мене немає можливості змінити заступника міністра охорони здоров'я, керівника апаратом Богачева Романа. Оскільки він спочатку написав заяву, а потім її офіційно відкликав і все це зареєстрував у Кабміні. Незважаючи на це, він зараз не приймає ані найменшої участі в управлінні Міністерством охорони здоров'я України", - заявив Мусій.

"Я наполягаю на тому, щоб ця особистість добровільно подала у відставку. Як людина, котра була поставлена попередньою владою, котра була учасником усіх тендерних закупівель і по суті очолювала корупцію в МОЗ України", - наголосив Мусій.