ua en ru

У Мукачевому п'яний прокурор, тікаючи від поліцейських, врізався в огорожу магазину

У Мукачевому п'яний прокурор, тікаючи від поліцейських, врізався в огорожу магазину Фото: ДТП у Мукачеві

Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння

У Мукачевому Закарпатської області місцевий прокурор, тікаючи від патрульних поліцейських, врізався в огорожу магазину. Про це повідомляє портал mukachevo.net.

Наголошується, що патрульні помітили автомобіль, припаркований на пішохідному переході. При спробі поспілкуватися з водієм поліцейські відзначили, що той перебуває у стані алкогольного сп'яніння. Крім того, у чоловіка не було при собі водійських прав.

Водій почав пропонувати копам вирішити ситуацію на місці, натякаючи на хабар. Після того, як патрульні запропонували чоловікові пройти тест на алкоголь, той кинувся до авто і почав тікати від поліцейських.

"Патрульні наздогнали порушника, але той вів себе настільки зухвало, що одного патрульного він вдарив в обличчя, а іншого схопив за руку. Поліцейські були змушені силою заспокоїти втікача. Зрозумівши, що втекти і сховатися не вийде, затриманий почав імітувати поганий стан, вимагаючи швидку допомогу, яка госпіталізувала чоловіка в лікарню, де патрульним відмовилися надати будь-які пояснення щодо розміщення втікача у відділенні реанімації. Також лікарі відмовилися повідомляти про стан госпіталізованого. Єдине, що помітили в лікарні патрульні це те, що чоловік вживав якусь невідому речовину, виймаючи її з фольги", - йдеться в повідомленні поліції.

У відомстві наполягають, що затриманий є місцевим прокурором, а також сином одного з керівників Мукачівської Центральної районної лікарні.

Нагадаємо, в результаті ДТП на автодорозі Львів - Рава Руська в 12 км від Львова зіткнулися 12 автомобілів.