ua en ru

Моторола загинув в Донецьку: подробиці, фото, відео з місця вбивства

Моторола загинув в Донецьку: подробиці, фото, відео з місця вбивства Фото: Арсеній Павлов (Моторола)

Терориста Моторолу підірвали в ліфті власного будинку

Увечері 16 жовтня бойовик самопроголошеної ДНР на прізвисько Моторола загинув в Донецьку. Смерть настала в результаті вибуху в ліфті будинку, де проживав Арсеній Павлов. Сам терорист і його охоронець перебували в епіцентрі вибуху і померли на місці, отримавши травми, не сумісні з життям.

Смерть Мотороли: деталі загибелі командира ДНР

За свідченнями очевидців, в під'їзді будинку по вул. Челюскінців, де з 2014 року проживав бойовик "Спарти", 16 жовтня пролунало два вибухи. Один стався в кабіні ліфта, а другий – через секунду в ліфтовій шахті. Саморобна вибухівка була прикріплена до тросу кабіни. Після підриву ліфт падав з десятиметрової висоти, для вилучення тіл були задіяні рятувальники.

Моторола загинув в Донецьку: подробиці, фото, відео з місця вбивстваМоторола загинув в Донецьку: подробиці, фото, відео з місця вбивстваМоторола загинув в Донецьку: подробиці, фото, відео з місця вбивстваМоторола загинув в Донецьку: подробиці, фото, відео з місця вбивстваМоторола загинув в Донецьку: подробиці, фото, відео з місця вбивстваМоторола загинув в Донецьку: подробиці, фото, відео з місця вбивства

Фото: Кадри з місця вбивства Мотороли

Моторолу підірвали разом з особистим охоронцем, але із-за сильних каліцтв ідентифікувати трупи вдалося тільки по одягу.

З'явилося перше відео з ліфта, де підірвали Моторолу. Як видно з ролика, Арсеній Павлов був у касці і з зброєю, але навіть це не врятувало його від загибелі.

Також опубліковано відео, зняте біля під'їзду, де був убитий Моторола: видно сліди крові, навколо Бтри та машини "Швидкої допомоги".

17 жовтня влада ДНР оголосили в "республіці" траур за загиблим.

Версії вбивства

Про те, що Моторола убитий, через кілька годин після події підтвердило керівництво так званої ДНР. В замаху сепаратисти підозрюють українську диверсійно-розвідувальну групу.

За версією волонтера Романа Доніка, командир Арсен Павлов був убитий з-за конфлікту з іншим командиром терористів.

"З'явилася інсайдерська інформація по Мотороле. Завалили Моторолу люди Абхаза (Ахра Авідзба), командира П'ятнашки (15 інтернаціональна бригада). З літа хотів вальнуть Моторолу за те, що його дружина нахуліганіла в Абхазії", - написав волонтер у соцмережі Facebook.

Лідер бойовиків Олександр Захарченко оголосив у Донецьку план "Перехоплення" і заявив, що вже знає ім'я виконавця. В коментарях Захарченко звинуватив Київ у порушенні перемир'я і вважав смерть Мотороли оголошенням війни, пообіцявши відповідні дії.

В СБУ та Міністерстві внутрішніх справ України підтвердили інформацію про вбивство бойовика ДНР. За версією Зоряна Шкіряка, радника глави МВС, Моторола загинув в результаті проведення зачистки ФСБ. А наступними в списку ліквідації російських спецслужб будуть бойовик "Гіві", Захарченко, Плотницький.

Оптимістична новина з тимчасово окупованого Донбасу. Терориста "Моторолу" знищено в Донецьку! Професійно "зачистили" ще ...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 16 жовтня 2016 р.

Обіцянку вбити ватажків невизнаних республік ДНР і ЛНР дали у відеозверненні невідомі молоді люди в масках. Вони взяли на себе відповідальність за смерть Мотороли і своєю наступною жертвою назвали Захарченко.

Вбивство Мотороли стало предметом конфлікту всередині самої ДНР. Про це написав у Facebook Дмитро Тимчук. Служби "МВС ДНР" і "МГБ" звинувачують один одного в бездіяльності. Також в ДНР поширюється інформація про причетність до загибелі бойовика Мотороли якоїсь "спецгрупи ФСБ".

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують активн...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 16 жовтня 2016 р.