ua en ru

У Москві застрелили голову ремонтно-будівельного управління МВС РФ

У Москві застрелили голову ремонтно-будівельного управління МВС РФ Фото: у Москві вбили главу ремонтно-будівельного управління МВС РФ

Пріоритетною версією слідства залишається напад з метою пограбування

На Осінній вулиці на заході Москви було виявлено тіло чоловіка з вогнепальними пораненнями. Убитий виявився головою ремонтно-будівельного управління Міністерства внутрішніх справ Росії, передає "Інтерфакс", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

"Це Волков Микола, керівник ремонтно-будівельного управління в системі МВС", - сказав співрозмовник.

Він підкреслив, що пріоритетною версією слідства залишається напад з метою пограбування. При цьому в прес-службі столичного главку поліції підтвердили інформацію про виявлення трупа чоловіка на Осінній вулиці, однак не уточнили особу загиблого.

У свою чергу представниця московського главку СКР Юлія Іванова повідомила, що порушено кримінальну справу за статтями про вбивство, розбійний напад і незаконний обіг зброї.

"За версією слідства, приблизно о 22:30 27 березня 2017 року поблизу житлового будинку по вулиці Осіння в місті Москві, невстановлені особи скоїли розбійний напад на чоловіка 1975 року народження та викрали сумку останнього. Після чого вчинили стрілянину, від яких він помер на місці події", - розповіла представниця.

Нагадаємо, в жовтні 2016 року Московський окружний військовий суд приступив до розгляду справи про вбивство в Москві російського опозиційного політика Бориса Нємцова.