ua en ru

У Москві затримали няню, яка жорстоко вбила дитину

У Москві затримали няню, яка жорстоко вбила дитину Фото: місце події

Жінка біля метро кричала "Аллах Акбар"

У Москві (Росія) біля станції метро "Жовтневе поле" була затримана жінка, підозрювана у вбивстві дитини, яку раніше без голови виявили в спаленої квартирі, передає кореспондент РБК.

За версією слідства, вранці 29 лютого в квартирі одного з житлових будинків по вулиці Народного Ополчення після пожежі було виявлено тіло дитини приблизно 3-4 років з ознаками насильницької смерті.

Як вважають слідчі, 39-річна няня дитини, дочекавшись поки батьки зі старшою дитиною покинуть квартиру, "з невстановлених причин скоїла вбивство малолітньої, підпалила квартиру і залишила місце пригоди".

Пізніше, в районі 10:25 за київським часом кореспондент РБК повідомив, що поліція оточила станцію "Жовтневе поле" з-за перехожого, який прийшов до метро з закривавленою головою дитини і почав кричати "Аллах Акбар".

Затримана є громадянкою однієї з держав Середньої Азії. Зараз слідчі встановлюють мотив вчиненого злочину, а також всі обставини події.

Нагадаємо, у Воронежі невідомі в масках напали на учасників траурного маршу пам'яті вбитого російського опозиціонера Бориса Нємцова.