ua en ru

У Москві четверо невідомих побили громадянина України

У Москві четверо невідомих побили громадянина України Фото: Москва

В українця також викрали 200 тисяч рублів

У Москві (Росія) четверо невідомих побили громадянина України залізною трубою і пограбували його на 200 тисяч рублів. Про це повідомляє Агентство міських новин "Москва" з посиланням на джерело в правоохоронних органах.

За словами співрозмовника джерела, на службу "02" від громадян надійшло повідомлення про нанесення тілесних ушкоджень на вулиці Горобинова.

"Прибулі на місце співробітники поліції встановили, що за вказаною адресою четверо невідомих на автомобілі ВАЗ-21099 спровокували ДТП з автомобілем Ford Transit" під керуванням 31-річного жителя Смоленської області. Після цього зловмисники, погрожуючи водієві, металевою трубою побили пасажира іномарки, 29-річного громадянина України, відкрито викрали у нього барсетку, в якій знаходились 200 тис. руб., і зникли на автомобілі ВАЗ-21099", - повідомило джерело.

Громадянин України з закритою черепно-мозковою травмою, переломом кісток носа і відкритим переломом великогомілкової кістки був доставлений в лікарню. В даний час триває розшук злочинців.

Нагадаємо, Слідчий комітет Росії просить суд продовжити арешт директора Бібліотеки української літератури в Москві Наталії Шаріної ще на три місяці.