ua en ru

МІУ посилить безпеку аеропортів і вокзалів через теракти в Брюсселі

МІУ посилить безпеку аеропортів і вокзалів через теракти в Брюсселі Фото: МІУ посилить безпеку аеропортів і вокзалів через теракти в Брюсселі

Державіаслужба надіслала відповідні телеграми

Державна авіаційна служба України закликає аеропорти посилити пильність персоналу у зв'язку з сьогоднішніми терактами в Брюсселі (Бельгія), передає прес-служба відомства.

"Аеропорти України мають високий рівень авіаційної безпеки, в той же час, у зв'язку з терористичними актами, скоєними 22 березня в Брюсселі, Державіаслужба надіслала до аеропортів України телеграму щодо вжиття заходів з підвищення пильності персоналу під час роботи", - сказано в повідомленні Державіаслужби.

До того ж Міністерство інфраструктури, відповідно до повідомлення прес-служби, запропонувало органам влади та місцевого самоврядування вжити заходів щодо підвищення антитерористичної захищеності аеропортів, залізничних вокзалів та метрополітенів на території України. Зокрема Мінінфраструктури звернулось до Міністерства внутрішніх справ з пропозицією посилити патрулювання у міжнародному аеропорту "Бориспіль" та міжнародному аеропорту "Львів" імені Данила Галицького, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави.

Крім цього, для вирішення питань захищеності об'єктів транспортної інфраструктури МІУ запланувало проведення міжвідомчої наради 25 березня.

Нагадаємо, в київському метрополітені сьогодні, 22 березня 2016 року, посилили заходи безпеки у зв'язку з терактами в Бельгії.

Раніше повідомлялося, що аеропорт "Бориспіль" працює в умовах підвищених заходів безпеки.