ua en ru

МОЗ: Троє постраждалих в ДТП у Чернігівській обл. росіян залишаються у важкому стані

Троє росіян з числа постраждалих в аварії автобуса в Чернігівській області 7 липня 2012 р., які продовжують лікування в Україні, знаходяться у важкому стані. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

"Станом на 10 липня, троє постраждалих внаслідок дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), яка відбулася на автодорозі Київ - Чернігів - Нові Яриловичі, продовжують лікування в Чернігівській міській лікарні №2. Стан постраждалих розцінюється як важкий", - йдеться в повідомленні. У МОЗ запевнили, що всі постраждалі отримують необхідну медичну допомогу.

Нагадаємо, аварія сталася 7 липня 2012 р. вранці на автодорозі Київ - Чернігів між населеними пунктами Топчіївка і Червоне. Автобус Scania з паломниками прямував з м. Великі Луки Псковської області в Тернопільську область в Свято-Успенську Почаївську лавру. За даними МНС України, причиною ДТП стало те, що водій автобуса не впорався з керуванням. В результаті автобус виїхав на зустрічну смугу, а потім з'їхав у кювет і перекинувся. Загинули 14 осіб, з них один неповнолітній (17 років), постраждали 29. Постраждалих, які були визнані транспортабельними, на літаках МНС РФ перевезли до Росії.